Waar kan je een USB snellader kopen?

USB lader

Je zou naar de electronicazaak in de stad kunnen gaan, maar daar betaal je zeer waarschijnlijk veel te veel voor een nieuwe USB snellader. Kijk daarom eens goed op internet rond!

Een vertrouwd adres voor een nieuwe USB lader.

Als je zeker wilt zijn van een goede service, dan raden wij Kabeltje.com aan. De klanten van deze shop geven een rapportcijfer ver boven een 9. Ze versturen je bestelling dezelfde dag nog, zodat je snel weer je telefoon van stroom kan voorzien. Ze hebben een zeer breed assortiment aan USB snelladers.

Wat is een USB snellader?

Een USB snellader is een lader die je telefoon of tablet sneller kan opladen dan een gewone lader. Dat komt omdat hij meer vermogen (Ampere) afgeeft. Je hebt een minimaal vermogen van 2 A nodig om je telefoon of tablet snel van een volle batterij te voorzien.

Een standaard USB lader geeft slechts 500 mA of 1 A af. Daarmee kan je je mobiel ook wel opladen, maar het duurt dan uren voordat hij vol is. Neem daarom een lader met voldoende vermogen.

Ook belangrijk is dat je een goede USB kabel gebruikt. Een te goedkope USB kabel kan te dunne aders hebben. Daardoor kan hij niet het volledige vermogen overbrengen naar je telefoon. Dat zorgt voor langzamer of zelfs helemaal niet opladen van de accu.